Leave Your Message
Shanghai JPS Medical Co., Ltd versterk vennootskappe met toonaangewende Ecuadoriaanse universiteite

Maatskappy Nuus

Nuus Kategorieë

Suksesvolle deelname van Shanghai JPS Medical Co., Ltd by Hospitalar 2024

2024-06-03 14:03:52

Sjanghai, China - 6 Junie 2024 - Shanghai JPS Medical Co., Ltd is trots om die suksesvolle besoek van ons hoofbestuurder, Peter, en adjunk-hoofbestuurder, Jane, aan Ecuador aan te kondig, waar hulle die voorreg gehad het om deur twee gesogte universiteite te toer : UISEK Universiteit Quito en UNACH RIOBAMBA Universiteit. Hierdie gewaardeerde instellings is jarelange kliënte en gebruik onsTandheelkundige Simulasie eenhedeenTandheelkundige eenhedein hul tandheelkundige opleidingsprogramme.

Tydens hul besoek het Peter en Jane met fakulteitslede en administrateurs by beide universiteite gesels en die belangrike rol bespreek wat ons gevorderde onderrigmodelle en Tandheelkundige Eenhede in hul opvoedkundige kurrikulums speel. Die terugvoer wat ontvang is, was oorweldigend positief, met beide universiteite wat die kwaliteit, betroubaarheid en doeltreffendheid van ons produkte in die verbetering van hul tandheelkundige opleidingsprogramme geprys het.

UISEK Universiteit Quito:

By UISEK Universiteit Quito het die administrasie hul waardering uitgespreek vir ons tandheelkundige simulasie-eenhede, wat die praktiese leerervaring vir hul studente aansienlik verbeter het. Die ergonomiese ontwerp, presiese beheerkenmerke en materiaal van hoë gehalte van ons produkte is veral uitgelig as sleutelfaktore vir hul bevrediging. Die universiteit sien uit daarna om hierdie vrugbare samewerking voort te sit, met erkenning van die wedersydse voordele en geleenthede vir toekomstige groei.

UNACH RIOBAMBA Universiteit:

Net so, by UNACH RIOBAMBA Universiteit, het die fakulteit ons tandheelkundige stoele geloof vir hul innoverende ontwerp en funksionaliteit, wat grootliks bygedra het tot die praktiese opleiding van hul tandheelkundige studente. Die universiteit het hul verbintenis tot die handhawing van hierdie vennootskap beklemtoon, met waardering vir die konsekwente ondersteuning en hoë standaarde wat Shanghai JPS Medical Co., Ltd bied.

Peter, hoofbestuurder van Shanghai JPS Medical Co., Ltd, het sy dankbaarheid uitgespreek en gesê: "Ons is geëerd om sulke positiewe terugvoer van UISEK Universiteit Quito en UNACH RIOBAMBA Universiteit te ontvang. Hul erkenning van ons produkte se impak op tandheelkundige onderwys versterk ons ​​toewyding tot gehalte en innovasie. Ons sien uit daarna om ons samewerking voort te sit en streef na uitnemendheid en wedersydse sukses."

Jane, Adjunk Hoofbestuurder, het bygevoeg, "Ons besoek aan Ecuador was ongelooflik lonend. Die sterk verhoudings wat ons met hierdie universiteite opgebou het, is 'n bewys van ons verbintenis tot die ondersteuning van tandheelkundige opleiding wêreldwyd. Ons is opgewonde oor die geleenthede wat voorlê en bly toegewyd aan uitsonderlike produkte en dienste te lewer."

Shanghai JPS Medical Co., Ltd spreek opregte dank aan UISEK Universiteit Quito en UNACH RIOBAMBA Universiteit vir hul volgehoue ​​vertroue en vennootskap. Ons is gretig om nuwe weë vir samewerking te verken en by te dra tot die bevordering van tandheelkundige opleiding wêreldwyd.

Vir meer inligting oor ons Tandheelkundige Simulasie, Tandheelkundige eenhede en ander produkte, besoek asseblief www.jpsdental.com.

Oor Shanghai JPS Medical Co., Ltd:
Shanghai JPS Medical Co., Ltd is 'n toonaangewende verskaffer van tandheelkundige toerusting en oplossings, toegewy aan die bevordering van tandheelkundige sorg deur innoverende tegnologie en produkte van uitstaande gehalte. Met 'n fokus op uitnemendheid en kliëntetevredenheid, streef die maatskappy daarna om tandheelkundige onderwys en pasiëntsorg wêreldwyd te verbeter.