Leave Your Message
Styrking av partnerskap i Dominica: Vellykket besøk av Shanghai JPS Medical Co., Ltds lederteam

Bedriftsnyheter

Nyheter Kategorier

Styrking av partnerskap i Dominica: Vellykket besøk av Shanghai JPS Medical Co., Ltds lederteam

2024-06-20 17:11:04

Shanghai, Kina - [19. juni] - Shanghai JPS Medical Co., Ltd har gleden av å kunngjøre det vellykkede besøket av vår daglige leder, Peter, og visedirektør, Jane, til Dominica fra 16. juni til 18. juni 2024. Dette besøket var en del av vår pågående forpliktelse til å styrke relasjoner med våre verdsatte kunder og utforske nye veier for samarbeid.

Under besøket deltok Peter og Jane i produktive og vennlige diskusjoner med våre anerkjente kunder i Dominica, som har brukt våre avanserte tannsimuleringsenheter og andre medisinske produkter. Møtene var preget av gjensidig respekt og en felles visjon for fremtiden, der begge parter uttrykte et sterkt ønske om å fortsette og utvide partnerskapet.

Våre kunder i Dominica har spilt en avgjørende rolle i å ta i bruk og bruke våre banebrytende undervisningsmodeller og medisinske produkter. De positive tilbakemeldingene som ble mottatt under dette besøket fremhever den høye kvaliteten og påliteligheten til våre tilbud. Peter og Jane var begeistret over å se på egenhånd hvilken innvirkning produktene våre har på å forbedre medisinsk utdanning og forbedre pasientbehandlingen.

Peter, daglig leder for Shanghai JPS Medical Co., Ltd, kommenterte: "Vårt besøk til Dominica har vært utrolig givende. Det sterke samarbeidet med våre kunder her er et bevis på kvaliteten og effektiviteten til våre medisinske produkter. Vi er forpliktet til å støtte våre kunder med innovative løsninger som møter deres utdannings- og medisinske behov."

Jane, viseadministrerende direktør, la til: "Diskusjonene med våre dominikanske partnere var ekstremt fruktbare. Vi er spente på de fremtidige mulighetene for samarbeid og er dedikert til å gi kontinuerlig støtte og avanserte produkter for å møte deres utviklende krav."

Dette besøket har ikke bare styrket eksisterende partnerskap, men også åpnet nye muligheter for videre samarbeid. Shanghai JPS Medical Co., Ltd ser frem til et langvarig og gjensidig fordelaktig forhold til våre kunder i Dominica, for å sikre at vi fortsetter å levere overlegne produkter og tjenester.

For mer informasjon om våre dentale simuleringsenheter og andre medisinske produkter, vennligst besøk www.jpsdental.com.

Om Shanghai JPS Medical Co., Ltd:
Shanghai JPS Medical Co., Ltd er en ledende leverandør av tannlege- og medisinsk utstyr, dedikert til å fremme helsevesenet gjennom innovativ teknologi og produkter av overlegen kvalitet. Med fokus på fortreffelighet og kundetilfredshet, streber selskapet etter å forbedre medisinsk utdanning og pasientbehandling globalt.