Leave Your Message
Vellykket besøk til Mexico av Shanghai JPS Medical Co., Ltds lederteam

Bedriftsnyheter

Nyheter Kategorier

Vellykket besøk til Mexico av Shanghai JPS Medical Co., Ltds lederteam

18.06.2024 19:23:11

Shanghai, Kina - [13. juni] - Shanghai JPS Medical Co., Ltd er glade for å kunngjøre det vellykkede besøket av vår daglige leder, Peter, og visedirektør, Jane, til Mexico fra 8. juni til 12. juni 2024. Dette besøket var en del av vår pågående forpliktelse til å styrke relasjoner med våre verdsatte kunder og utforske nye muligheter for samarbeid.

I løpet av deres tre dager lange opphold i Mexico, deltok Peter og Jane i produktive diskusjoner med våre verdsatte kunder som har brukt våre avanserte tannsimuleringsenheter. Møtene var preget av en ånd av gjensidig respekt og samarbeid, hvor begge parter uttrykte et sterkt ønske om å fortsette og utvide partnerskapet.

Våre meksikanske kunder har vært sentrale i å ta i bruk våre banebrytende undervisningsmodeller, som spiller en avgjørende rolle i tannlegeutdanning og opplæring. De positive tilbakemeldingene som ble mottatt under dette besøket bekrefter den høye kvaliteten og påliteligheten til produktene våre. Både Peter og Jane var glade for å se på egenhånd hvilken innvirkning våre tannsimuleringsenheter har på å forbedre den pedagogiske opplevelsen og forberede studentene på kliniske scenarier i den virkelige verden.

Peter, daglig leder for Shanghai JPS Medical Co., Ltd, kommenterte: "Vi er veldig fornøyde med resultatet av vårt besøk i Mexico. Det sterke, pågående samarbeidet med våre kunder her er et bevis på kvaliteten og effektiviteten til vår tannsimulering produkter. Vi er forpliktet til å støtte våre kunder med innovative løsninger som møter deres utdanningsbehov."

Jane, viseadministrerende direktør, la til: "Våre diskusjoner med våre meksikanske partnere var ekstremt fruktbare. Vi er spente på de fremtidige mulighetene for samarbeid og er dedikert til å gi kontinuerlig støtte og avanserte produkter for å møte deres utviklende krav."

Dette besøket har ikke bare forsterket de eksisterende partnerskapene, men også åpnet nye veier for videre samarbeid. Shanghai JPS Medical Co., Ltd ser frem til et langvarig og gjensidig fordelaktig forhold til våre kunder i Mexico, for å sikre at vi fortsetter å levere overlegne produkter og tjenester.

For mer informasjon om våre dentale simuleringsenheter og andre produkter, vennligst besøk www.jpsdental.com.

Om Shanghai JPS Medical Co., Ltd:
Shanghai JPS Medical Co., Ltd er en ledende leverandør av tannutstyr og løsninger, dedikert til å fremme tannpleie gjennom innovativ teknologi og produkter av overlegen kvalitet. Med fokus på fortreffelighet og kundetilfredshet, streber selskapet etter å forbedre tannlegeutdanning og pasientbehandling globalt.