side_banner

nyheter

Innovativ undervisningssimulering revolusjonerer klinisk utdanning: Vi introduserer vår nye integrerte undervisningssimulering

[2023/08/09] – I en banebrytende utvikling for medisinsk utdanning, er vi stolte over å introdusere vår siste innovasjon: Integrert undervisningssimulering. Designet for å forbedre den kliniske undervisningsopplevelsen, er denne banebrytende enheten satt til å transformere måten medisinske fagfolk utdanner og lærer.

Den integrerte undervisningssimuleringen har en rekke revolusjonerende funksjoner som er skreddersydd for behovene til moderne medisinsk utdanning:

1. Sømløs design for stabilitet og bekvemmelighet
I hjertet av enheten er en integrert sentral kolonne som eliminerer kamerarystelser, og sikrer jevnt og pålitelig visuelt innhold. Den plassbesparende designen, inkludert et skjult tastatur som enkelt kan foldes sammen, garanterer minimalt inntrenging i kliniske omgivelser, og optimerer læringsmiljøet for både lærere og studenter.

2. Dobbelt skjermsystem for omfattende observasjon
Simuleringen har to skjermer som lar lærere og studenter observere kliniske undervisningsprosesser fra flere vinkler. Denne innovasjonen muliggjør en mer omfattende forståelse av medisinske prosedyrer og muliggjør effektiv kommunikasjon mellom instruktører og elever.

3. Avanserte kontrollalternativer for væskeinteraksjon
Utstyrt med en trådløs fjernkontroll og et berøringsfølsomt kontrollpanel, tilbyr simuleringen sømløse kontrollalternativer. Med tre distinkte kontrollmoduser – PC-programvarekontroll, berøringskontrollpanel og trådløs fjernkontroll – har lærere friheten til å velge den mest passende metoden for deres undervisningspreferanser.

4. Profesjonell medisinsk bildebehandling og belysning
Den integrerte undervisningssimuleringen har et videoopptakssystem av medisinsk kvalitet som leverer 1080P full HD-videoutgang, supplert med 30x optisk zoom, og gir videobilder på mikroskopisk nivå for klinisk utdanning. Simulationens standard kliniske belysningssystem tilbyr justerbare fargetemperaturer (4000K, 4500K, 5000K) med en fargegjengivelsesindeks (CRI) på over 95Ra og belysning som varierer fra 3000 til 50000Lux.

5. Forbedret tilkobling og multimedia
Et HD-videooverføringssystem muliggjør samtidig visning av flere videofeeder fra lærerens simulering til elevterminaler gjennom et lokalnettverk (LAN). Lærere kan enkelt bytte mellom ulike videosignaler, noe som øker fleksibiliteten og tilpasningsevnen til undervisningsprosessen.

6. Forenklet opptak og deling
Enhetens intuitive programvaresystem gjør det enkelt å ta opp video, ta skjermbilder og mer, noe som letter strømlinjeformet kommunikasjon mellom medisinske fagfolk og pasienter. Disse funksjonene gjør det mulig for lærere å lage et omfattende bibliotek med pedagogiske ressurser, noe som forbedrer den generelle læringsopplevelsen.

Som en pioner innen medisinsk utdanningsteknologi er vi glade for å bidra til utviklingen av klinisk undervisningspraksis. Den integrerte undervisningssimuleringen kombinerer toppmoderne design, innovative funksjoner og brukervennlig funksjonalitet for å gi en enestående læringsopplevelse for både lærere og studenter.

Om Shanghai JPS Medical Co.,Ltd:
Shanghai JPS Medical Co.,Ltd er en ledende innovatør innen medisinsk utdanningsteknologi, dedikert til å tilby banebrytende løsninger som forbedrer læringsopplevelsen for medisinske fagfolk. Med en forpliktelse til fortreffelighet og fokus på innovasjon, fortsetter Shanghai JPS Medical Co.,Ltd å forme fremtiden for medisinsk utdanning.


Innleggstid: Aug-11-2023