itulau_fanua

tala fou

Bali Dental University Fa'auma 56 seti o Dental Simulator Poloketi i Initonesia

Initonesia, [2023.07.20] – I ana taumafaiga faifaipea e siitia le tulaga lelei o aʻoaʻoga a Initonesia, ua toe ausia ai e le Bali Dental University le tulaga maualuga i le faʻafouina o aʻoaʻoga. Talu ai nei, na faʻasalalau ai e le University of Dental Bali le faʻamaeʻaina manuia o le 56 aʻoaʻoga phantom (JPS-FT-III simulator) poloketi, faʻatulagaina se faʻailoga fou i le vaega o aʻoaʻoga i le lotoifale.

O poloketi a le JPS Simulator e fa'amoemoe e tu'uina atu tekinolosi fa'aa'oa'oga ma alagaoa e lagolago ai le faiga o a'oa'oga nifo a Initonesia. O le fa'amae'aina o lenei poloketi o lo'o fa'ailoa mai ai le fa'aauauina pea a le Iunivesite o Bali Dental University i le fa'afanua o a'oa'oga a Initonesia, ma fa'amoemoe e fa'aleleia tulaga tau a'oa'oga ma tu'uina atu avanoa lelei a'oa'oga mo tamaiti a'oga.

Peresetene o Bali Dental University, fai mai o nei 56 seti simulator o le a faʻapipiʻiina i aʻoga i itu eseese o Initonesia, ma faʻaleleia atili ai aʻoaʻoga a tamaiti aʻoga i le lotoifale. Na ia faamamafaina le lelei o aafiaga o lenei poloketi i le siitia o le tulaga lelei ma le avanoa o aoaoga i Initonesia.

O nei poloketi JPS simulator e aofia ai le tele o tekinolosi faʻaaoaoga e pei o laupapa paʻepaʻe fesoʻotaʻi, faletusi komepiuta, aʻoaʻoga multimedia, ma isi mea. O le a latou fa'atupuina se siosiomaga fa'aa'oa'oga e sili atu ona fa'afiafiaina mo tamaiti a'oga, fesoasoani ia i latou ia malamalama atili i meafaitino.

I tua atu o le tuʻuina atu o avanoa fou mo tamaiti aʻoga, o lenei poloketi o le a faʻaleleia atili ai le lelei o aʻoaʻoga a faiaoga. O le a sili atu le fa'aauupegaina o faia'oga e fa'aoga nei meafaigaluega fa'aa'oa'oga e tu'uina atu ai le poto i se faiga e sili atu ona malosi ma fou.

O se fofoga fetalai mai le Matagaluega o Aoga a Initonesia na faaalia le agaga faafetai mo le poloketi simulator a Bali Dental University, ma fai mai o le a fesoasoani i le siitia o tulaga tau aoaoga i Initonesia. Na ia faʻamalosia foʻi isi iunivesete ma faʻalapotopotoga faʻaleaʻoaʻoga ina ia mulimuli i lenei faʻataʻitaʻiga manuia e faʻaleleia ai le atinaʻeina o aʻoaʻoga i Initonesia.

O lenei mea na ausia e le Bali Dental University o loʻo faʻamamafaina atili ai lona taʻitaʻiga i le vaega o aʻoaʻoga a Initonesia ma ana taumafaiga faifai pea e faʻaleleia le tulaga tau aʻoaʻoga. E atagia ai foi le tautinoga a le malo o Initonesia ma faʻalapotopotoga faʻaleaʻoaʻoga i le tuʻuina atu o avanoa sili atu aʻoaʻoga mo tupulaga laiti.

O le faʻamaeʻaina manuia o le 56 seti simulator projects a Bali Dental University i Initonesia e faʻaalia ai le auai malosi o le iunivesite i le toe fuataʻiina o aʻoaʻoga Initonesia, saunia le ala mo le lumanaʻi o aʻoaʻoga i Initonesia ma ofoina atu avanoa lautele. O lenei poloketi o le a le gata ina faʻaleleia atili ai aʻoaʻoga a tamaiti aʻoga ae o le a siitia ai foi tulaga o aʻoaʻoga i Initonesia, faʻavaeina se faavae malosi mo le lumanaʻi o tupulaga talavou a le atunuʻu.


Taimi meli: Tes-11-2023