itulau_fanua

tala fou

Ua Faamanatu e Saina le Tausaga Fou 2024

Shanghai, Ianuari 1, 2024 — A o tafa mai ata o le tausaga fou, sa potopoto faatasi tagata i le atunuu atoa e faamanatu ma le mafanafana le Aso o le Tausaga Fou i Saina. E fa'ailogaina ai se taimi fa'atusa o amataga fou ma le fa'amoemoe, fa'atasi fo'i ma le 72 tausaga o le fa'avaeina o le Malo o Saina.

Fa'amanatuga

A'ai, taulaga, ma nu'u i le atunu'u atoa sa talimalo ai i le tele o fa'afiafiaga eseese. I le malae o Tiananmen i Beijing, e faitau sefulu afe tagatanuu ma tagata tafafao maimoa na potopoto mo se sauniga tele o le sisiga fu'a. I le taimi lava e tasi, o faʻafiafiaga e pei o siva tarako ma leona, faʻataʻitaʻiga faatufugaga, ma isi mea na faʻaalia i le atunuʻu, e faʻafeiloaʻi ai le tausaga fou ma le fiafia.

Fa'atinoga Fa'aleaganu'u

O fa'afiafiaga fa'ale-aganu'u i 'a'ai tetele na avea ma fa'ailo o fa'amanatuga o le Tausaga Fou. Koneseti, siva, fa'aaliga fa'afiafia, ma isi polokalame fa'ata'ita'i eseese na fa'atosinaina ai le to'atele o tagata. O fa'aaliga fa'aleaganu'u fa'aleaganu'u ua fa'afefiloi lelei ma elemene fa'aonaponei, fa'aalia ai le tamaoaiga o measina fa'aleaganu'u ma le malosi fa'aonaponei.

Gaoioiga alofa

I lenei taimi o le toe faatasiga i le Aso o le Tausaga Fou, sa faagasolo ai galuega alofa i le atunuu atoa. Na fa'atulagaina e fa'alapotopotoga fa'ameaalofa ni ta'aloga foa'i e maua ai le mafanafana ma le tausiga o i latou o lo'o mana'omia. Sa auai malosi volenitia, sao a latou taumafaiga i sosaiete ma faasalalau atu le mafanafana o le Tausaga Fou i le toatele o tagata.

Mana'oga o le Tausaga Fou

I le aso o le Tausaga Fou, sa fa’aalia e le to’atele o latou fa’anaunauga fa’amoemoe mo le tausaga a sau. Na faasoa mai e tagata a latou miti ma manaoga, e faailoa ai le faamoemoe mo le faamalieina o le tagata lava ia, faapea foi le manuia ma le manuia o le atunuu ma ona tagata.

Fa'ai'uga

O le Aso o le Tausaga Fou o se taimi o toe faatasiga, fealofani, ma mafanafana, ma sa faafeiloaia e tagata Saina le tausaga fou i se auala tulaga ese ma faapitoa. I le lotolotoi o le talie ma le olioli, sa opogi faatasi e tagata uma le tausaga faamoemoe o le 2024, ma tulimatai atu i le lumanai ma galulue faatasi e fausia se taeao susulu.

#Newyear2024 #ShanghaiJPSMedical #Dental #Fomai

Mo nisi fa'amatalaga, asiasi [www.jpsdental.com].


Taimi meli: Ian-09-2024